Skip to content

ARTS OF BEHANDELAAR BIJ LETSELSCHADE

Veritas Letselschade

Al dertig jaar een winnend team: 95% slagingspercentage!

Arts of behandelaar bij letselschade

Bent u arts of behandelaar bij letselschade? Als letselschadebureau zijn wij o.a. afhankelijk van behandelend artsen. Tijdens de behandeling van een dossier verzoeken wij dan ook regelmatig artsen en therapeuten om medische stukken te overleggen. Met behulp van deze medische documenten kunnen onze samenwerkende medische adviseurs vaststellen welke klachten door het ongeval zijn ontstaan. Behandelend artsen zijn dus belangrijk, want zonder de verzochte medische informatie heeft de medisch adviseur niets voorhanden om zijn of haar standpunt op te baseren.

Heeft u van ons een verzoek ontvangen en heeft u vragen? Neem dan contact met ons op . Uiteraard begrijpen wij dat u (administratie)kosten bij ons in rekening brengt voor de inspanning die u levert. U kunt de factuur dan ook aan ons toezenden, tegelijk met een opgave van de verzochte medische stukken.

Patiënt met letsel

Heeft u onlangs een patiënt ontmoet die betrokken is geraakt bij een ongeval en daarbij letsel heeft opgelopen? Dan kan die vast hulp gebruiken bij het verhalen van zijn of haar letselschade. Neem contact op met Letselschadebureau Veritas en wij regelen de rest. Uw patiënt kan zich dan richten op het belangrijkste, zijnde het herstel. Door onze manier van schadebehandeling zal uw patiënt niets minder ontvangen dan waar hij of zij recht op heeft.

Uiteraard zullen wij u een (on)kostenvergoeding betalen voor uw tijd en moeite.

Veritas: al meer dan dertig jaar specialist in schade

95% slagingspercentage

Wij handelen maar liefst ruim 95% van onze zaken af buiten het gerecht

Persoonlijk en betrokken

U krijgt een vaste contactpersoon die u face-to-face kunt spreken, bij u of bij ons

Pittig en daadkrachtig

Wij zorgen er voor dat u krijgt waar u recht op heeft en behalen optimaal resultaat

Hoog serviceniveau

Wij zijn altijd aanwezig bij gesprekken met de schaderegelaar van de verzekeraar

Betrouwbaar

Met dertig jaar ervaring en een hoog slagingspercentage kunt u op ons vertrouwen

Totaaloplossing

Wij kijken verder dan alleen letselschade en behandelen samenhangende problemen

Volgens klanten blinken wij uit in begrijpelijke communicatie, empathie en snelle reactietijden.

VERITAS LETSELSCHADE

Veritas Letselschade verhaalt uw kosten door schade op de wederpartij. Lichamelijk letsel, psychische problemen, financiële malaise en maatschappelijke gevolgen door een ongeval zijn al vervelend genoeg. Daarom vinden wij het verhalen van de (juridische) onkosten vanzelfsprekend.

AL DERTIG JAAR EEN WINNEND TEAM

Veritas Letselschade werkt door heel Nederland en is vooral actief in Limburg en Noord-Brabant. Het team staat onder leiding van Mw. mr. Kim Seip en bestaat naast juristen uit ondersteunende medewerkers en specialisten, zoals medische adviseurs, arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten.

VERTROUWDE SERVICE

Bij ons hangt u niet eindeloos aan de lijn met een anonieme medewerker, maar krijgt u een vaste contactpersoon die u face-to-face kunt spreken. Bent u niet in staat ons kantoor te bezoeken? Dan komen wij naar u toe. Ook zijn wij bij het gesprek met de schaderegelaar van de verzekeraar, om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft. Uiteraard bereiden wij van tevoren ook dit soort gesprekken met u voor zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wij het optimale resultaat zullen bereiken.

Letselschade melden? 

Wilt u gratis letselschade advies aanvragen voor een patiënt? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Omschrijf de schade in het kort. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.