Skip to content

INTERMEDIAIR BIJ LETSELSCHADE

Veritas Letselschade

Al dertig jaar een winnend team: 95% slagingspercentage!

Intermediair bij letselschade

Bent u intermediair bij letselschade? Als assurantietussenpersoon krijgt u vaak te maken met schades, o.a. in het verkeer. Naast materiële schade wordt u naar alle waarschijnlijkheid enkele keren per jaar (of soms zelfs vaker) geconfronteerd met letselschade. Het verhalen van letselschade vereist veel specialistische kennis, tijd en ervaring. Heeft u vragen rondom letselschade? Neem dan contact met ons op en leg uw vraag voor aan één van onze letselschade deskundigen. Wij hebben als bureau meer dan dertig jaar ervaring opgedaan met (verkeers)schades en staan graag voor u klaar.

Wanneer doorverwijzen?

Heeft u een cliënt die letsel heeft opgelopen door een ongeval en heeft u zelf niet de tijd, expertise en/of ervaring in huis om te helpen? Verwijs uw cliënt dan naar ons door en reken op onze deskundigheid bij het verhalen van de schade – indien gewenst kunnen wij ook de schade aan het voertuig-meenemen bij het verhalen van de schade. Wij zullen als letselschadebureau alle problemen aanpakken die wij nodig achten om de schade op de beste manier voor onze gezamenlijke cliënt te regelen. Uiteraard begrijpen wij ook dat u kosten en/of tijd heeft geïnvesteerd in een (letsel)schadedossier. Wij zullen u daarvoor dan ook een (on)kostenvergoeding betalen. Omdat de veroorzaker dan wel verzekeraar de kosten dient te voldoen hoeft u niet bang te zijn dat uw cliënt hiervan nadeel ondervindt. Die zal immers door onze manier van schadebehandeling exact ontvangen waar hij of zij recht op heeft – niets minder!

Neem contact op met Letselschade Veritas en wij doen de rest!

Volgens klanten blinken wij uit in begrijpelijke communicatie, empathie en snelle reactietijden

VERTROUWDE SERVICE

Bent u intermediair bij letselschade en wilt u graag snel geholpen worden? Bij ons hangt u niet eindeloos aan de lijn met een anonieme medewerker, maar krijgt u een vaste contactpersoon die u face-to-face kunt spreken. Bent u niet in staat ons kantoor te bezoeken? Dan komen wij naar u toe. Ook zijn wij bij het gesprek met de schaderegelaar van de verzekeraar, om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft. Uiteraard bereiden wij van tevoren ook dit soort gesprekken met u voor zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wij het optimale resultaat zullen bereiken.

Veritas: al meer dan dertig jaar specialist in schade

95% slagingspercentage

Wij handelen maar liefst ruim 95% van onze zaken af buiten het gerecht

Persoonlijk en betrokken

U krijgt een vaste contactpersoon die u face-to-face kunt spreken, bij u of bij ons

Pittig en daadkrachtig

Wij zorgen er voor dat u krijgt waar u recht op heeft en behalen optimaal resultaat

Hoog serviceniveau

Wij zijn altijd aanwezig bij gesprekken met de schaderegelaar van de verzekeraar

Betrouwbaar

Met dertig jaar ervaring en een hoog slagingspercentage kunt u op ons vertrouwen

Totaaloplossing

Wij kijken verder dan alleen letselschade en behandelen samenhangende problemen

VERITAS LETSELSCHADE

Veritas Letselschade verhaalt uw kosten door schade op de wederpartij. Lichamelijk letsel, psychische problemen, financiële malaise en maatschappelijke gevolgen door een ongeval zijn al vervelend genoeg. Daarom vinden wij het verhalen van de (juridische) onkosten vanzelfsprekend.

AL DERTIG JAAR EEN WINNEND TEAM

Veritas Letselschade werkt door heel Nederland en is vooral actief in Limburg en Noord-Brabant. Het team staat onder leiding van Mw. mr. Kim Seip en bestaat naast juristen uit ondersteunende medewerkers en specialisten, zoals medische adviseurs, arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten.

Letselschade van uw cliënt melden?

Wilt u gratis letselschade advies aanvragen voor uw cliënt? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Omschrijf uw schade in het kort. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.