Skip to content

SLACHTOFFER VAN LETSELSCHADE

Veritas Letselschade

Al dertig jaar een winnend team: 95% slagingspercentage!

Bent u slachtoffer van letselschade?

Bent u slachtoffer van letselschade omdat u gewond bent geraakt in het verkeer, op uw werk of door een andere oorzaak? Bent u wellicht zelfs arbeidsongeschikt en kunt u uw werk in loondienst of als zelfstandige niet meer uitvoeren? Laat Veritas Letselschade u dan helpen bij het verhalen van uw schade. In bijna alle gevallen kost het u helemaal niets en bent u verzekerd van goede juridische hulp. Wij verhalen namelijk al uw kosten – daarbij inbegrepen de juridische kosten – op de verzekeraar!

Bent u het slachtoffer van letselschade? Dan is het belangrijk dat u de schade niet zelf gaat regelen. Er is namelijk veel te weten over letselschade en er zijn veel dingen om aan te denken. Ook is het nooit verstandig om uw eigen zaak te behandelen, omdat u zelf emotioneel betrokken bent. Veritas Letselschade heeft veel expertise op dit vlak en kan u uitstekend bijstaan. Samen met u zullen wij stap voor stap het gehele proces doorlopen en u begeleiden, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Voorkom manipulatie!

Indien u geen juridische bijstand ontvangt dan gebeurt het regelmatig dat de tegenpartij u subtiel manipuleert om de schade lager vast te stellen,  dit wellicht zonder dat u dat door zult hebben. Ook heeft u tijd en ruimte in uw hoofd nodig om te herstellen. Dit lukt vaak lastig als u geen belangenbehartiger heeft en veel zaken zelf moet regelen. Hierdoor kunt u namelijk extra stress ervaren, hetgeen een negatieve invloed zal hebben op uw herstel.

De juristen van Veritas Letselschade zijn gedreven, gaan tot het uiterste en hebben veel kennis en ervaring. Twijfel niet en schakel zo snel mogelijk Letselschadebureau Veritas in!

Volgens klanten blinken wij uit in begrijpelijke communicatie, empathie en snelle reactietijden

ZORGVULDIGE BEREKENING VAN UW LETSELSCHADE

Natuurlijk zijn er partijen waarbij u even vlug uw schade online kunt berekenen. Maar onze juristen bieden meer dan een inschatting. Misschien zijn er wel meerdere schadeposten waarop u aanspraak kunt maken. Is er wel voldoende bewijs? En welke externe factoren spelen een rol? Met dat soort vragen krijgen onze ervaren juristen regelmatig te maken.

Juridische hulp bij letselschade
Juridische hulp bij letselschade

LAGERE KANS OP "NIET VERGOEDE KOSTEN"

Het uurloon van een jurist van Veritas is lager dan dat van een letselschadeadvocaat. Waarom is dit voordelig voor u? Omdat dit minder belastend werkt voor aansprakelijk gestelde verzekeraars. Daardoor is de kans groter dat zij de ingediende kosten accepteren en dat uw rechtshulp volledig vergoed wordt.

Is de rekening van uw rechtshulp te duur – zoals bij sommige advocaten het geval is – dan bestaat het risico dat een verzekeraar de rekening betwist of zelfs weigert te betalen. De kans bestaat dan dat uw advocaat de kosten simpelweg aan u doorberekent als ‘niet vergoed door de tegenpartij’. In zo’n situatie bestaat vervolgens ook nog de kans dat uw zaak in het drijfzand raakt, omdat de advocaat geen uren meer kan declareren.

Doordat onze kosten relatief laag zijn, worden deze in de regel gewoon vergoed, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Want naast een financiële genoegdoening is herstel het meest belangrijk. Bestaat er toch een risico dat uw kosten niet vergoed worden? Dan bespreken wij dit altijd vooraf met u.

Veritas: al meer dan dertig jaar specialist in schade

95% slagingspercentage

Wij handelen maar liefst ruim 95% van onze zaken af buiten het gerecht

Persoonlijk en betrokken

U krijgt een vaste contactpersoon die u face-to-face kunt spreken, bij u of bij ons

Pittig en daadkrachtig

Wij zorgen er voor dat u krijgt waar u recht op heeft en behalen optimaal resultaat

Hoog serviceniveau

Wij zijn altijd aanwezig bij gesprekken met de schaderegelaar van de verzekeraar

Betrouwbaar

Met dertig jaar ervaring en een hoog slagingspercentage kunt u op ons vertrouwen

Totaaloplossing

Wij kijken verder dan alleen letselschade en behandelen samenhangende problemen

VERITAS LETSELSCHADE

Veritas Letselschade verhaalt uw kosten door schade op de wederpartij. Lichamelijk letsel, psychische problemen, financiële malaise en maatschappelijke gevolgen door een ongeval zijn al vervelend genoeg. Daarom vinden wij het verhalen van de (juridische) onkosten vanzelfsprekend.

AL DERTIG JAAR EEN WINNEND TEAM

Veritas Letselschade werkt door heel Nederland en is vooral actief in Limburg en Noord-Brabant. Het team staat onder leiding van Mw. mr. Kim Seip en bestaat naast juristen uit ondersteunende medewerkers en specialisten, zoals medische adviseurs, arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten.

VERTROUWDE SERVICE

Bent u slachtoffer van letselschade en wilt u snel geholpen worden? Bij ons hangt u niet eindeloos aan de lijn met een anonieme medewerker, maar krijgt u een vaste contactpersoon die u face-to-face kunt spreken. Bent u niet in staat ons kantoor te bezoeken? Dan komen wij naar u toe. Ook zijn wij bij het gesprek met de schaderegelaar van de verzekeraar, om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft. Uiteraard bereiden wij van tevoren ook dit soort gesprekken met u voor, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wij het optimale resultaat zullen bereiken.

Letselschade melden?

Wilt u gratis letselschade advies aanvragen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Omschrijf uw schade in het kort. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.