Skip to content

LETSELSCHADE NA EEN VERKEERSONGEVAL

Veritas Letselschade
Professioneel advies bij letsel

Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen? Dan wilt u krijgen waar u recht op heeft. Veritas Letselschade is er voor de slachtoffers van onder andere (verkeers)ongevallen en behandelt uw materiële schade en persoonlijk letsel – vrijwel altijd geheel kosteloos.

Letselschade in verkeer

Voor slachtoffers van verkeersongevallen

Letselschade tijdens werk

Voor slachtoffers van een bedrijfsongeval

Overige letselschade

Voor slachtoffers van dieren of medische missers, etc.

Zoekt u een professionele belangenbehartiger?

Neem dan contact op met de juristen van Letselschadebureau Veritas.

Gelijk hebben én krijgen met de expertise van Veritas

Letsel betekent vaak meer dan alleen materiële schade. Op en neer naar de dokter, huishoudelijke hulp of misschien zelfs verlies van inkomsten . Wanneer u een whiplash krijgt of er op het werk een ongeval gebeurt, komt er heel wat op u af. Naast herstel krijgt u te maken met verzekeraars met veel ervaring in het afdoen van schadeclaims. Bij Veritas Letselschade bent u zeker van deskundigen die uw belangen goed behartigen.

Arts of behandelaar bij letselschade

Belangrijk advies bij letsel

Letselschade opgelopen? Bezoek dan zo snel mogelijk uw huisarts, de huisartsenpost, spoedeisende hulp of een andere arts, het liefst binnen 24 uur. Ook bij kleine ongevallen of vage klachten en indien u bent onderzocht door de ambulance maar niet bent afgevoerd naar het ziekenhuis is zo’n bezoek van belang. Zo tonen wij de causaliteit (het verband) sneller en eenvoudiger aan.

Noteer zoveel mogelijk over het ongeval zoals gegevens van getuigen en maak foto’s, want ook dan is belangrijke informatie eenvoudiger terug te halen. Bel de politie en de ambulance via 112 indien u al direct klachten waarneemt na het ongeval. Neem vervolgens zo snel mogelijk (de eerstvolgende werkdag) contact op met Veritas Letselschade. Wij stellen de tegenpartij direct aansprakelijk of dienen een claim in bij de verzekeraar en voorzien deze van genoeg onderbouwing zodat u op korte termijn een voorschot zult ontvangen. Maar ook indien het voorval al langere tijd geleden is kunt u bij ons terecht voor advies. 

Persoonlijk, professioneel en gedreven tot het uiterste, dat zijn de kernwaarden van Veritas Letselschade

Waarom (juridische hulp) inschakelen van Letselschadebureau Veritas?

Hogere schadevergoeding

Verzekeraars zijn heer en meester in het afwijzen van aansprakelijkheid danwel het lager inschalen van de daadwerkelijke schade. Slachtoffers worden vaak subtiel gemanipuleerd, zodat de schade lager kan worden vastgesteld.

Bespaar tijd en moeite

Veritas Letselschade doet al het nodige werk voor u inzake het afhandelen van de schadeclaim. Op die manier houdt u tijd over voor andere dingen die van belang zijn en kunt u zich volledig concentreren op het allerbelangrijkst: uw herstel.

De juiste hulp op het juiste moment

Voor een goede begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u van A-Z en houden u continue op de hoogte van onze vorderingen. Bovendien zorgen wij er voor dat er geen vertragingen optreden in het proces.

Letselschade melden? 

Wilt u gratis letselschade advies aanvragen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Omschrijf uw schade in het kort. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.