skip to Main Content
ADVIES OF HULP NODIG? 045 542 1440 info@veritasletselschade.nl

VERITAS LETSELSCHADE
WEERT

Veritas Letselschade Weert biedt gratis juridische hulp bij letselschade
Onze hulp is partijdig, we werken alleen voor slachtoffers

Juridische hulp bij letselschade bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen
Gratis en partijdig!

GRATIS JURIDISCHE HULP NODIG IN WEERT?

Kies wat van toepassing is

VERITAS LETSELSCHADE WEERT

Heeft u te maken met financiële malaise, lichamelijk letsel of psychische problemen als gevolg van een ongeval? Veritas letselschade Weert verhaalt de kosten daarvan op de wederpartij. De gevolgen van het ongeval zijn vaak al vervelend genoeg. Daarom is het verhalen van schade voor ons meer dan vanzelfsprekend.

Juridische Hulp Bij Letselschade
Gratis Juridische Hulp Bij Letselschade
Juridische Hulp Bij Letselschade

Letselschade

Het oplopen van letsel heeft grote gevolgen, want vaak gaat het om meer dan alleen materiële schade. Misschien heeft u verlies van inkomsten, heeft u hulp nodig in de huishouding of zijn er andere zaken die spelen waardoor er veel op u afkomt. Als u dan ook nog te maken krijgt met verzekeraars die veel ervaring hebben in het afdoen van schadeclaims is hulp waarschijnlijk welkom. Veritas Letselschade staat u graag bij. Wij zijn deskundig in het behartigen van uw belangen.

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een arbeidsongeval, een ongeluk in het verkeer, door een dier of door een medische misser? Noteer dan zoveel mogelijk informatie en maak foto’s. Daarna dient u zich zo spoedig mogelijk te melden bij uw huisarts of een arts, liefst binnen 24 uur. Doe dit ook bij een lichte verwonding. U weet tenslotte niet wat in de toekomst de gevolgen kunnen zijn. Door uw letsel vast te laten stellen door een arts kunnen wij het oorzakelijk verband beter aantonen.

Bent u bij de arts geweest, neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen in dat geval een claim indienen bij de verzekeraar of de tegenpartij aansprakelijk stellen. Op basis daarvan ontvangt u redelijk snel een voorschot ter compensatie van uw letselschade.

Arts Of Behandelaar Bij Letselschade
Werkgever Bij Letselschade

Aansprakelijkheid

Is er sprake van letsel door een ongeluk op de werkvloer of als gevolg van een verkeersongeval? Dan kunt u de schade die hieruit voortvloeit verhalen op de wederpartij als u de aansprakelijkheid van die ander aan kunt tonen. Om een compensatie te ontvangen dient u te bewijzen dat uw klachten een direct gevolg zijn van het ongeval. Juist daarom is het belangrijk zo veel mogelijk informatie te noteren rondom het ongeval, foto’s te nemen en een arts te bezoeken.

Wij kunnen de schade op diverse manieren verhalen. Passagiers, voetgangers en fietsers worden vergaand beschermd na een verkeersongeval, zodat de tegenpartij vaak de schade moet betalen. Ook als u zelf schuldig bent aan een ongeval zijn er mogelijkheden om uw schade te verhalen. Wij komen graag geheel gratis voor uw belangen op en staan u bij met advies en het verhalen van de schade.

Persoonlijk, professioneel en gedreven tot het uiterste, dat zijn de kernwaarden van Veritas Letselschade Weert

Letselschade

Letselschade na een ongeluk in het verkeer of bedrijfsongeval

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid bij een ongeval in een bedrijf of het verkeer

Gratis rechtshulp

Gratis juridische hulp bij een verkeers- of bedrijfsongeval

VERITAS WEERT

Al meer dan dertig jaar specialist in schade
Vraag vandaag nog informatie aan!

NEEM CONTACT OP

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Niet verder zoeken!

Nadat ik een bedrijfsongeval had gehad en bij de verzekeringsmaatschappij niet geholpen werd kwam ik terecht bij Veritas. De hulp en informatie die ik heb gekregen van Kim was helder en eerlijk en alles werd piekfijn uitgelegd. In gesprekken met de tegenpartij was ik uitermate blij dat Kim aan mijn kant stond. Veritas neemt je serieus en doet echt moeite voor je. Ik ben zeer dankbaar voor alle hulp die ik heb ontvangen, mijn leven is op een positieve manier veranderd.

Super ervaring

Na mijn ongeluk een super ervaring gehad met Kim! Niet alleen een super lief persoon maar ze weet ook waar ze het over heeft en ze is erg goed in haar werk!
Ze luistert goed naar je en neemt je serieus. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik de keuze heb gemaakt naar haar toe te gaan na het ongeluk.
Ik beveel haar daarom ook aan iedereen aan!

Topservice

Kim nodigde me gelijk uit voor een 1e gesprek om globaal het verhaal door te nemen en de evt eerste stappen te bespreken. Sinds dat gesprek ging het alleen maar beter met de zaak. Deze dame is eerlijk en behandelt haar klanten op leuke manier. Ik ben twee jaar lang altijd netjes geïnformeerd over de stand van zaken en als ik tussendoor vragen had dan was Kim in principe iedere avond kort aanspreekbaar op WhatsApp, ideaal gewoon!

Geweldig!

We zijn door de mensen van Veritas super geholpen na een ongeluk. Het volledige papierwerk is ons uit handen genomen en afgehandeld zonder dat we daar naar om hebben hoeven kijken. Er komt al meer dan genoeg op je af als je zoiets gebeurt. De hulp die we hebben gekregen is in één woord geweldig!

Goed geholpen

Na een flinke val in een B&B direct telefonisch contact gezocht met Veritas voor een adviesgesprek. We zijn direct heel goed opgevangen. Ze hebben alles uit de kast gehaald om mij en mijn zus waar nodig te ondersteunen. Dit bedrijf zou ik iedereen aanraden. We zijn hier tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor!

Professioneel

Veritas gaat zeer professioneel te werk. Eerst een persoonlijk gesprek waarin de werkwijze wordt toegelicht. Tussendoor lieten ze vaak weten wat de stand van zaken was en probeerden ze steeds meer informatie te verzamelen. Kim is snel, betrokken, professioneel en consciëntieus. Echt aan te bevelen!

ONS LAATSTE NIEUWS

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding Wist u dat u als passagier…

Intermediair Bij Letselschade

Verjaringstermijn letselschade

Heeft  u letselschade opgelopen en wilt u de schade op de wederpartij verhalen? Dan dient…

Whiplash ook mogelijk bij kleine ongevallen

Soms lopen slachtoffers van kop-staartbotsingen een whiplash op, ook in het geval van een lichte…