skip to Main Content
ADVIES OF HULP NODIG? 045 542 1440 info@veritasletselschade.nl

VERITAS LETSELSCHADE
ROERMOND

Veritas Letselschade Roermond biedt gratis juridische hulp bij letselschade
Onze hulp is partijdig, we werken alleen voor slachtoffers

Juridische hulp bij letselschade bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen
Gratis en partijdig!

GRATIS JURIDISCHE HULP NODIG IN ROERMOND?

Kies wat van toepassing is

VERITAS LETSELSCHADE ROERMOND

Heeft u te maken met financiële malaise, lichamelijk letsel of psychische problemen als gevolg van een ongeval? Veritas letselschade Roermond verhaalt de kosten daarvan op de wederpartij. De gevolgen van het ongeval zijn vaak al vervelend genoeg. Daarom is het verhalen van schade voor ons meer dan vanzelfsprekend.

Juridische Hulp Bij Letselschade
Gratis Juridische Hulp Bij Letselschade
Juridische Hulp Bij Letselschade

Letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen wilt u uiteraard krijgen waar u recht op heeft. Bent u slachtoffer door een arbeidsongeval, verkeersongeval, door toedoen van een dier of door een medische misser? Wij staan u graag bij en verhalen persoonlijk letsel en materiële schade – vrijwel altijd kosteloos.

Heeft u extra uitgaven als gevolg van een ongeval, is uw inkomen gedaald of bent u nog steeds aan het herstellen? Dan heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd en wilt u wellicht liever geen contact met een verzekeraar die veel ervaring heeft in het behandelen van schadeclaims. Als deskundige partij kunnen wij echter uw belangen behartigen.

Als u letsel heeft opgelopen, door welke oorzaak dan ook, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij een huisarts of arts meldt. Het liefst binnen 24 uur zelfs, ook als het gaat om een lichte verwonding. Als u uw letsel laat vaststellen kunnen wij namelijk het oorzakelijk verband beter aantonen. Heeft u de arts bezocht, neem dan snel contact met ons op. Wij stellen dan de wederpartij direct aansprakelijk of kunnen dan een claim indienen bij de verzekeraar. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een voorschot.

Arts Of Behandelaar Bij Letselschade
Werkgever Bij Letselschade

Aansprakelijkheid

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een arbeidsongeval, een ongeval in het verkeer of door een andere oorzaak? Als u de aansprakelijkheid kunt aantonen van de wederpartij kunt u de schade die voortvloeit uit uw letsel verhalen. Het is dan wel belangrijk dat de verzekeraar de aansprakelijkheid erkent na die inhoudelijk behandeld te hebben. Alleen dan wordt u namelijk gecompenseerd voor de door u geleden schade.

Wij zijn expert in het bijstaan van slachtoffers van arbeids- of verkeersongevallen. Was u tijdens een verkeersongeval passagier, fietser, voetganger of bestuurder van een auto of motor? Wij komen geheel gratis op voor uw belangen en staan u bij met advies en met het verhalen van de schade. Wij helpen u; zelfs als u het ongeval zelf heeft veroorzaakt zijn er mogelijkheden om de schade te verhalen.

Persoonlijk, professioneel en gedreven tot het uiterste, dat zijn de kernwaarden van Veritas Letselschade Roermond

Letselschade

Letselschade na een ongeluk in het verkeer of bedrijfsongeval

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid bij een ongeval in een bedrijf of het verkeer

Gratis rechtshulp

Gratis juridische hulp bij een verkeers- of bedrijfsongeval

VERITAS ROERMOND

Al meer dan dertig jaar specialist in schade
Vraag vandaag nog informatie aan!

NEEM CONTACT OP

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Niet verder zoeken!

Nadat ik een bedrijfsongeval had gehad en bij de verzekeringsmaatschappij niet geholpen werd kwam ik terecht bij Veritas. De hulp en informatie die ik heb gekregen van Kim was helder en eerlijk en alles werd piekfijn uitgelegd. In gesprekken met de tegenpartij was ik uitermate blij dat Kim aan mijn kant stond. Veritas neemt je serieus en doet echt moeite voor je. Ik ben zeer dankbaar voor alle hulp die ik heb ontvangen, mijn leven is op een positieve manier veranderd.

Super ervaring

Na mijn ongeluk een super ervaring gehad met Kim! Niet alleen een super lief persoon maar ze weet ook waar ze het over heeft en ze is erg goed in haar werk!
Ze luistert goed naar je en neemt je serieus. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik de keuze heb gemaakt naar haar toe te gaan na het ongeluk.
Ik beveel haar daarom ook aan iedereen aan!

Topservice

Kim nodigde me gelijk uit voor een 1e gesprek om globaal het verhaal door te nemen en de evt eerste stappen te bespreken. Sinds dat gesprek ging het alleen maar beter met de zaak. Deze dame is eerlijk en behandelt haar klanten op leuke manier. Ik ben twee jaar lang altijd netjes geïnformeerd over de stand van zaken en als ik tussendoor vragen had dan was Kim in principe iedere avond kort aanspreekbaar op WhatsApp, ideaal gewoon!

Geweldig!

We zijn door de mensen van Veritas super geholpen na een ongeluk. Het volledige papierwerk is ons uit handen genomen en afgehandeld zonder dat we daar naar om hebben hoeven kijken. Er komt al meer dan genoeg op je af als je zoiets gebeurt. De hulp die we hebben gekregen is in één woord geweldig!

Goed geholpen

Na een flinke val in een B&B direct telefonisch contact gezocht met Veritas voor een adviesgesprek. We zijn direct heel goed opgevangen. Ze hebben alles uit de kast gehaald om mij en mijn zus waar nodig te ondersteunen. Dit bedrijf zou ik iedereen aanraden. We zijn hier tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor!

Professioneel

Veritas gaat zeer professioneel te werk. Eerst een persoonlijk gesprek waarin de werkwijze wordt toegelicht. Tussendoor lieten ze vaak weten wat de stand van zaken was en probeerden ze steeds meer informatie te verzamelen. Kim is snel, betrokken, professioneel en consciëntieus. Echt aan te bevelen!

ONS LAATSTE NIEUWS

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding Wist u dat u als passagier…

Intermediair Bij Letselschade

Verjaringstermijn letselschade

Heeft  u letselschade opgelopen en wilt u de schade op de wederpartij verhalen? Dan dient…

Whiplash ook mogelijk bij kleine ongevallen

Soms lopen slachtoffers van kop-staartbotsingen een whiplash op, ook in het geval van een lichte…