skip to Main Content
ADVIES OF HULP NODIG? 045 542 1440 info@veritasletselschade.nl

VERITAS LETSELSCHADE
EINDHOVEN

Veritas Letselschade Eindhoven biedt gratis juridische hulp bij letselschade
Onze hulp is partijdig, we werken alleen voor slachtoffers

Juridische hulp bij letselschade bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen
Gratis en partijdig!

GRATIS JURIDISCHE HULP NODIG IN EINDHOVEN?

Kies wat van toepassing is

VERITAS LETSELSCHADE EINDHOVEN

Heeft u te maken met financiële malaise, lichamelijk letsel of psychische problemen als gevolg van een ongeval? Veritas letselschade Eindhoven verhaalt de kosten daarvan op de wederpartij. De gevolgen van het ongeval zijn vaak al vervelend genoeg. Daarom is het verhalen van schade voor ons meer dan vanzelfsprekend.

Juridische Hulp Bij Letselschade
Gratis Juridische Hulp Bij Letselschade
Juridische Hulp Bij Letselschade

Letselschade

Het oplopen van letsel kan grote gevolgen hebben, juist omdat het vaak om meer gaat dan alleen materiële schade. Wellicht heeft u hulp nodig in de huishouding, heeft u te maken met verlies van inkomsten of spelen er andere zaken. Op zo’n moment komt er veel op u af. Zeker als u dan ook nog te maken krijgt met verzekeraars die erg ervaren zijn in het afhandelen van schadeclaims. Dan  is hulp van een deskundige partij welkom. Wij staan u daarom graag bij om uw belangen te behartigen.

Is er in uw situatie sprake van letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval, verkeersongeval, een medische misser of door toedoen van een dier? Dan is het belangrijk zo veel mogelijk informatie over het ongeval te noteren en foto’s te maken. Neem daarna direct contact op met een arts en laat uw verwondingen bekijken, hoe gering die ook zijn. Tenslotte kunnen de klachten later altijd verergeren of kunnen de gevolgen groter zijn dan gedacht. Door uw letsel te laten vaststellen door een arts zijn wij later beter in staat om het oorzakelijk verband aan te tonen met het ongeval.

Heeft u een arts bezocht? Neem daarna direct contact met ons op. Wij kunnen dan direct een claim indienen bij de verzekeraar of we stellen de wederpartij aansprakelijk. Vervolgens ontvangt u binnen een korte tijd een voorschot.

Arts Of Behandelaar Bij Letselschade
Werkgever Bij Letselschade

Aansprakelijkheid

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval of verkeersincident of door een andere oorzaak? Als u de aansprakelijkheid van de ander kunt aantonen kunt u de schade die hieruit voortvloeit verhalen. Als u een compensatie wilt ontvangen dient u wel te bewijzen dat uw klachten een direct verband hebben met het ongeval. Juist daarom is het van belang zo veel mogelijk informatie te vergaren over het ongeval, foto’s te nemen en een bezoek te brengen aan een arts.

We kunnen uw schade verhalen op verschillende manieren. Was u tijdens het ongeval passagier, voetganger of fietser? Dan wordt u vergaand beschermd en is de kans zeer groot dat de tegenpartij de schade dient te vergoeden. Was u zelf schuldig aan het ongeval? Ook dan zijn er opties om uw schade te verhalen. Als deskundige partij komen wij graag op voor uw belangen. We staan u bij met het verhalen van de schade en geven u desgewenst advies over de mogelijkheden.

Persoonlijk, professioneel en gedreven tot het uiterste, dat zijn de kernwaarden van Veritas Letselschade Eindhoven

Letselschade

Letselschade na een ongeluk in het verkeer of bedrijfsongeval

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid bij een ongeval in een bedrijf of het verkeer

Gratis rechtshulp

Gratis juridische hulp bij een verkeers- of bedrijfsongeval

VERITAS EINDHOVEN

Al meer dan dertig jaar specialist in schade
Vraag vandaag nog informatie aan!

NEEM CONTACT OP

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Niet verder zoeken!

Nadat ik een bedrijfsongeval had gehad en bij de verzekeringsmaatschappij niet geholpen werd kwam ik terecht bij Veritas. De hulp en informatie die ik heb gekregen van Kim was helder en eerlijk en alles werd piekfijn uitgelegd. In gesprekken met de tegenpartij was ik uitermate blij dat Kim aan mijn kant stond. Veritas neemt je serieus en doet echt moeite voor je. Ik ben zeer dankbaar voor alle hulp die ik heb ontvangen, mijn leven is op een positieve manier veranderd.

Super ervaring

Na mijn ongeluk een super ervaring gehad met Kim! Niet alleen een super lief persoon maar ze weet ook waar ze het over heeft en ze is erg goed in haar werk!
Ze luistert goed naar je en neemt je serieus. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik de keuze heb gemaakt naar haar toe te gaan na het ongeluk.
Ik beveel haar daarom ook aan iedereen aan!

Topservice

Kim nodigde me gelijk uit voor een 1e gesprek om globaal het verhaal door te nemen en de evt eerste stappen te bespreken. Sinds dat gesprek ging het alleen maar beter met de zaak. Deze dame is eerlijk en behandelt haar klanten op leuke manier. Ik ben twee jaar lang altijd netjes geïnformeerd over de stand van zaken en als ik tussendoor vragen had dan was Kim in principe iedere avond kort aanspreekbaar op WhatsApp, ideaal gewoon!

Geweldig!

We zijn door de mensen van Veritas super geholpen na een ongeluk. Het volledige papierwerk is ons uit handen genomen en afgehandeld zonder dat we daar naar om hebben hoeven kijken. Er komt al meer dan genoeg op je af als je zoiets gebeurt. De hulp die we hebben gekregen is in één woord geweldig!

Goed geholpen

Na een flinke val in een B&B direct telefonisch contact gezocht met Veritas voor een adviesgesprek. We zijn direct heel goed opgevangen. Ze hebben alles uit de kast gehaald om mij en mijn zus waar nodig te ondersteunen. Dit bedrijf zou ik iedereen aanraden. We zijn hier tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor!

Professioneel

Veritas gaat zeer professioneel te werk. Eerst een persoonlijk gesprek waarin de werkwijze wordt toegelicht. Tussendoor lieten ze vaak weten wat de stand van zaken was en probeerden ze steeds meer informatie te verzamelen. Kim is snel, betrokken, professioneel en consciëntieus. Echt aan te bevelen!

ONS LAATSTE NIEUWS

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding Wist u dat u als passagier…

Intermediair Bij Letselschade

Verjaringstermijn letselschade

Heeft  u letselschade opgelopen en wilt u de schade op de wederpartij verhalen? Dan dient…

Whiplash ook mogelijk bij kleine ongevallen

Soms lopen slachtoffers van kop-staartbotsingen een whiplash op, ook in het geval van een lichte…