Skip to content

VERITAS LETSELSCHADE
AMERICA

Letselschade America biedt gratis juridische hulp bij letselschade
Onze hulp is partijdig, wij werken alleen voor slachtoffers

Wij van Veritas Letselschade America begrijpen dat het essentieel is om snel juridische hulp in te schakelen na een dergelijk incident. Verkeersongevallen, arbeidsongevallen, letsel door dieren of andere oorzaken kunnen verwoestende gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel. Ons kantoor is er om slachtoffers te voorzien van de noodzakelijke juridische hulp en ondersteuning die u nodig hebt. Wij geloven in een transparante communicatie en nauwe samenwerking met u, zodat we samen de beste strategie kunnen bepalen om uw belangen te behartigen

Als Veritas Letselschade America beschikken wij over een ervaren team van Letselschade advocaten die gespecialiseerd zijn in het vertegenwoordigen van slachtoffers van verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en complexiteiten van dergelijke zaken en zetten ons in om u te helpen bij elke stap van het juridische proces.

Of het nu gaat om het verzamelen van bewijsmateriaal, het opstellen van juridische documenten, het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen, Veritas Letselschade America staat altijd voor u klaar om juridische hulp te bieden van de hoogste kwaliteit. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u eerlijk wordt behandeld en u de maximale compensatie ontvangt waar u recht op heeft.

Door te kiezen voor Veritas Letselschade America kunnen slachtoffers van verkeersongevallen en arbeidsongevallen erop vertrouwen dat u wordt bijgestaan door een betrokken en deskundig team van professionals. Ons kantoor is vastbesloten om u te voorzien van de juridische hulp en ondersteuning die u nodig heeft om rechtvaardigheid te verkrijgen en uw leven weer op te bouwen na een traumatische gebeurtenis.

Juridische hulp bij letselschade voor verkeersongevallen en bedrijfsongevallen
Gratis en partijdig!

GRATIS JURIDISCHE HULP BIJ VERITAS LETSELSCHADE AMERICA

Kies wat van toepassing is

Veritas Letselschade America

Veritas Letselschade America verhaalt uw kosten door schade op de wederpartij. Lichamelijk letsel, psychische problemen, financiële malaise en maatschappelijke gevolgen door een ongeval zijn al vervelend genoeg. Het verhalen van de schade is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Financiële zorgen hoeven u niet te belemmeren in uw herstelproces bij Letselschade. Onze deskundigen zullen de financiële schade die u hebt geleden als gevolg van Letselschade nauwkeurig berekenen, inclusief medische kosten, verloren inkomsten en andere gerelateerde uitgaven. Wij zullen vervolgens streven naar een rechtvaardige schadevergoeding om u te helpen uw leven weer op te bouwen.
Maar onze hulp gaat verder dan alleen juridische en financiële bijstand. Wij bieden ook emotionele ondersteuning en zijn uw vraagbaken gedurende het hele proces. Wij begrijpen dat Letselschade een emotionele tol kan eisen, en wij zijn er om naar u te luisteren, uw vragen te beantwoorden en u gerust te stellen.

Bij Veritas Letselschade America staan onze ervaren Letselschade-experts klaar om u te begeleiden door het complexe juridische proces. Wij zullen uw zaak grondig analyseren, alle aspecten van de Letselschade evalueren en een sterke strategie ontwikkelen om uw recht op compensatie te verzekeren.

Veritas Letselschade America is uw toegewijde partner in moeilijke tijden na een ongeval. Wij begrijpen met een diepgaand begrip en de complexiteit van Letselschade dat Letselschade veel meer omvat dan alleen fysieke pijn; het kan een emotionele en financiële tol eisen die overweldigend kan zijn. Daarom zijn wij hier om u te helpen, stap voor stap, op weg naar herstel en rechtvaardigheid.

Juridische Hulp Bij Letselschade
Gratis Juridische Hulp Bij Letselschade
Juridische Hulp Bij Letselschade
Aanrijding Kinderfiets En Auto

Letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen wilt u uiteraard krijgen waar u recht op heeft. Bent u slachtoffer door een arbeidsongeval, verkeersongeval, door toedoen van een dier of door een medische misser? Wij bij Veritas Letselschade America staan u graag bij en verhalen persoonlijk letsel en materiële schade – vrijwel altijd kosteloos.

Heeft u extra uitgaven als gevolg van een ongeval, is uw inkomen gedaald of bent u nog steeds aan het herstellen? Dan heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd en wilt u wellicht liever geen contact met een verzekeraar die veel ervaring heeft in het behandelen van schadeclaims. Als deskundige partij kunnen wij echter uw belangen behartigen.

Als u letsel heeft opgelopen, door welke oorzaak dan ook, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij een huisarts of arts meldt. Het liefst binnen 24 uur zelfs, ook als het gaat om een lichte verwonding. Als u uw letsel laat vaststellen kunnen wij namelijk het oorzakelijk verband beter aantonen. Heeft u de arts bezocht, neem dan snel contact met ons op. Wij stellen dan de wederpartij direct aansprakelijk of kunnen dan een claim indienen bij de verzekeraar. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een voorschot.

Arts of behandelaar bij letselschade
Werkgever bij letselschade

Aansprakelijkheid

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een arbeidsongeval, een ongeval in het verkeer of door een andere oorzaak? Als u de aansprakelijkheid kunt aantonen van de wederpartij kunt u de schade die voortvloeit uit uw letsel verhalen. Het is dan wel belangrijk dat de verzekeraar de aansprakelijkheid erkent na die inhoudelijk behandeld te hebben. Alleen dan wordt u namelijk gecompenseerd voor de door u geleden schade.

Wij bij Veritas Letselschade America zijn expert in het bijstaan van slachtoffers van arbeids- of verkeersongevallen. Was u tijdens een verkeersongeval passagier, fietser, voetganger of bestuurder van een auto of motor? Wij komen geheel gratis op voor uw belangen en staan u bij met advies en met het verhalen van de schade. Wij helpen u; zelfs als u het ongeval zelf heeft veroorzaakt zijn er mogelijkheden om de schade te verhalen.

Persoonlijk, professioneel en gedreven tot het uiterste, dat zijn de kernwaarden van Veritas Letselschade America

Letselschade

Letselschade na een ongeluk in het verkeer of bedrijfsongeval

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid bij een ongeval in een bedrijf of het verkeer

Gratis rechtshulp

Gratis juridische hulp bij een verkeers- of bedrijfsongeval

Veritas Letselschade America

Al meer dan dertig jaar specialist in schade
Vraag vandaag nog informatie aan!

NEEM CONTACT OP

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

veritas letselschade Iconveritas letselschade

Heesbergstraat 41, Heerlen

5,0 87 reviews

 • Avatar Amy M. ★★★★★ in de afgelopen week
  Bijna vier jaar geleden een auto-ongeluk gehad, waarbij de tegenpartij het meer dan belangrijk vond om in de ochtend om 07:30u Dronken achter het stuur te gaan zitten. Niet wetende wat hij allemaal aan … More heeft gericht, doordat er uit het hem geen interesse was. Eerst werd ik geholpen door Interpolis, Rechtsbijstand. Hierbij werd vermeld dat ik zelf een advocaat mocht inschakelen en dit werd Kim.
  Kim is open en eerlijk, oprecht, duidelijk, betrouwbaar, deskundig en laat je in je waarde.. Ik heb even een moment gehad, waarbij ik het allemaal niet meer wist. Kim neemt de tijd voor je en laat je dan ook alles doen op jouw eigen tempo. Niets is zo belangrijk als mensen in zijn/haar waarde te laten. Kim heeft zoveel zorgen van mij weggenomen waarbij ik goed over alle situaties en consequenties na kon denken.
  Kim, ik ben je dan ook meer dan dankbaar, wat je allemaal in de afgelopen jaren voor mij hebt gedaan en hebt betekend. Ik kan me echt geen betere en fijnere advocaat wensen dan jou. Je bent echt mijn steun en toeverlaat geweest in de afgelopen jaren. Ik raad iedereen ook aan, heb je een goed luisterende, professionele, betrouwbare en deskundige advocaat nodig, ga naar Veritas Letselschade in Heerlen.
  Liefs, Amy
 • Avatar Karlen Movsesjan ★★★★★ 2 weken geleden
  Kim legt alles gedetailleerd en helder uit, denkt proactief mee en zoekt altijd naar de beste oplossingen. Ze is een bijzonder fijne advocate om mee samen te werken.
 • Avatar Sabine Chapel ★★★★★ 2 weken geleden
  Kim is super en heeft heel veel voor mij gedaan ze is lief maar ook super goed ze vecht als een leeuw voor haar klanten ben echt blij met haar ik kan haar iedereen aanbevelen kim nog bedankt voor alles … More gr sabine
 • Avatar Kevin Flachs ★★★★★ 3 maanden geleden
  Na een aanrijding heeft Kim de schade behandeling snel opgepakt. Na een afspraak heeft zij alles verder geregeld met de tegenpartij en tevens extra rijlessen geregeld om weer zeker de weg op te kunnen. … More Goede service van een deskundige.
 • Avatar Ayman Naili ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik ben haar heel dankbaar dat zij mij geholpen heeft, zij neemt zich de tijd voor je en staat je snel te woord, gaat serieus met de klacht om en handeld deze zo snel mogelijk af. Zij is echt een aanrader … More voor iemand die op zoek is naar een advokaat..

ONS LAATSTE NIEUWS

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding

Passagiers en opzittenden hebben bijna altijd recht op schadevergoeding Wist u dat u als passagier…

Intermediair Bij Letselschade

Verjaringstermijn letselschade

Heeft  u letselschade opgelopen en wilt u de schade op de wederpartij verhalen? Dan dient…

Whiplash ook mogelijk bij kleine ongevallen

Soms lopen slachtoffers van kop-staartbotsingen een whiplash op, ook in het geval van een lichte…