Skip to content
Arts Of Behandelaar Bij Letselschade

Meld u ook bij gering letsel

Heeft u letsel opgelopen – bijvoorbeeld in het verkeer – en lijken het letsel en de schade op het eerste gezicht mee te vallen? Ook als u slechts een aantal milde klachten heeft zoals snij- of schaafwonden, kneuzingen en/of pijnklachten kan Veritas Letselschade u helpen. Wees daarom verstandig en schakel ons altijd direct in!

Soms blijkt de schade pas achteraf

In de praktijk maken wij vaker mee dat slachtoffers milde klachten en eventuele schade melden terwijl ze er van uitgaan dat het allemaal wel meevalt. Achteraf blijkt dit in meer dan de helft van de gevallen een slimme zet. Vaak blijkt de schade namelijk hoger dan vooraf ingeschat. Hoewel het soms om een paar schrammen of een lichte kneuzing lijkt te gaan kunnen de klachten toenemen of aanhouden. Soms is dan een controle foto in het ziekenhuis noodzakelijk voor het uitsluiten van een breuk. Ook kunnen er bijvoorbeeld nog een aantal fysiotherapie behandelingen nodig blijken te zijn. De rekening van deze meestal dure behandelingen volgt vaak pas later. Daardoor beseft u wellicht pas achteraf wat de feitelijke (financiële) gevolgen zijn als gevolg van het ongeval.

Meld letsel of schade altijd 

Meld daarom voor de zekerheid altijd uw letsel en/of schade bij Veritas Letselschade en wees verstandig: bezoek zo snel mogelijk een arts, bij voorkeur binnen 24 uur. Bij het verhalen van de kosten gaat het niet alleen om uw letsel, we kunnen ook de voertuigschade meenemen. Als achteraf het letsel echt summier is gebleken dan wordt hiermee rekening gehouden bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. De wederpartij zal een lager bedrag uitkeren dan bij zwaarder letsel het geval is. Dit betekent dat u nimmer iemand benadeelt door het melden van relatief licht letsel. U krijgt immers uiteindelijk hetgeen waar u recht op heeft, daar zullen wij voor zorgen!

Meer weten? 

Wilt u meer weten over letselschade en schadeposten? Lees meer over letsel, aansprakelijkheid en onze gratis rechtshulp. Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *