Skip to content

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden (SVI) afsluiten is een goed idee als u zich goed wilt verzekeren tegen alle gevolgen van een verkeersongeval. Deze SVI kunt u vaak zelf afsluiten als aanvullende verzekering. Daarmee is uw schade ook gedekt als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt als bestuurder.

Een schadeverzekering inzittenden dekt letselschade aan uzelf of andere passagiers, ongeacht wie het verkeersongeval heeft veroorzaakt. Wilt u aanspraak maken op uw SVI, dan staan de juristen van Veritas Letselschade u gratis bij zodat u krijgt waar u recht op heeft. Uw belangen zijn namelijk anders dan die van uw verzekeraar. U gaat voor een maximale schadevergoeding, terwijl uw verzekeraar als doel heeft om zo min mogelijk uit te keren.

Heeft u wellicht al een aanvullende verzekering afgesloten? Kijk op uw verzekeringspolis en zoek de woorden ‘schadeverzekering voor inzittenden’ bij de dekkingsomschrijving. Indien u deze verzekering heeft afgesloten dan kunt u ook in geval van schuld uw eigen letselschade verhalen. Wij adviseren u wel om direct Veritas Letselschade in te schakelen indien dit het geval is. Zo kunnen wij ook onderzoek doen naar de polisvoorwaarden, want elke verzekering is anders en daarmee ook de dekking. Veritas Letselschade zoekt het graag voor u uit en behartigt uw belangen, zodat u krijgt waar u recht op heeft. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over letselschade en schadeposten? Lees meer over letselaansprakelijkheid en onze gratis rechtshulp. Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wilt u hier meer over weten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag kosteloos bij met advies.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *