Deskundig letselschade advies?

Als u door schuld van een ander letsel heeft opgelopen, dan is het logisch dat u uw letselschade vergoed wilt hebben. Dat is niet raar, dat is niet vreemd en dat is ook geen claimgedrag. Sterker nog, dat is normaal.

Het is ook niet raar om daarbij de hulp in te roepen van een letselschadebureau. Zeker als u weet dat de kosten van uw letselschadebureau óók door uw tegenpartij moeten worden vergoed. Want dat staat in de Wet.

U heeft dus niet alleen recht op vergoeding van uw eigen letselschade, maar daarnaast óók op vergoeding van uw juridische kosten (lees: de kosten van het door u ingeschakelde letselschadebureau). Daarmee wordt de hulp van een letselschadebureau voor u volledig kosteloos.

Letselschade en letselschadebureau

Wanneer u door schuld van een ander letsel oploopt, dan doet u er bijna altijd beter aan om hulp in te roepen van een letselschadebureau. Want dat is in uw belang.

Uw tegenpartij – meestal een verzekeringsmaatschappij – moet uw letselschade vergoeden. Het gaat dus altijd over geld. Een verzekeringsmaatschappij houdt bij letselschade niet altijd perse rekening met uw belangen. Misschien niet eens bewust, maar zo werkt het in de praktijk nu eenmaal.

Alleen als u een letselschadebureau inschakelt, dan weet u tenminste zeker dat er ook iemand is die uitsluitend aan uw belangen denkt. Dat is wel zo geruststellend. U kunt zich richten op uw herstel en uw letselschadebureau zorgt er voor dat u krijgt waar u recht op heeft. En dat kost u niets.

Letselschadebureau Veritas Letselschade

Veritas Letselschade is hét letselschadebureau in omgeving Heerlen. Hoogwaardige juridische dienstverlening op een prettige manier gebracht. Dát is waar wij voor staan.

Onze letselschadejuristen helpen u als geen ander met uw letselschade in de provincie Limburg.

Letselschade

Uw letselschade kan uit diverse onderdelen bestaan:

1. extra kosten (en eventuele mantelzorg)
2. inkomensschade (verlies van inkomen)
3. smartengeld (gederfde levensvreugde)
4. juridische kosten

Het vaststellen van uw letselschade is tamelijk ingewikkeld en u krijgt altijd te maken met een deskundige tegenpartij (verzekeraar). Daarom is het in uw belang om dit alles niet zelf te doen, maar om een letselschadebureau in te schakelen. En de kosten van uw letselschadebureau gaan naar de tegenpartij.

U heeft recht op een letselschadevergoeding als u door schuld van een ander letsel oploopt. Meestal loopt u letselschade op door een verkeersongevalbedrijfsongeval of een ongeval met dieren. Maar u kunt – helaas – ook op vele andere manieren gewond raken.

Aansprakelijkheid en letselschadebureau

Als u letsel oploopt door schuld van een ander, dan krijgt u altijd te maken met een verzekeringsmaatschappij als tegenpartij. U krijgt uw letselschade alleen maar vergoed als die tegenpartij aansprakelijkheid erkent (lees: juridisch gezien schuld toegeeft).

Soms ligt de schuldvraag heel duidelijk en is er op dat punt geen enkel probleem. Maar soms kan een bepaalde situatie op verschillende manieren worden uitgelegd.

Als een verzekeraar geen aansprakelijkheid erkent, dan hoeft men u ook geen letselschadevergoeding te betalen. Een verzekeraar kan er dus belang bij hebben om te proberen geen aansprakelijkheid te erkennen, juist bij die wat minder duidelijke situaties. Ook dán kunt u dus beter direct een letselschadebureau inschakelen. Want u kunt gewoonweg niet weten of die verzekeraar gelijk heeft of niet.

Onze hulp bij letselschade is voor u altijd GRATIS

Heeft u behoefte aan letselschade advies of vraagt u zich af of u hulp nodig heeft van een letselschadebureau? Neem dan gerust contact met ons op en vraag om advies. Dat is voor u geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Bijna altijd kunnen wij u al direct tijdens ons eerste contact – dus puur aan de hand van uw eigen verhaal – vertellen of u recht heeft op een letselschadevergoeding.

U kunt het formulier op onze website invullen, mailen of bellen. Wat u het prettigst vindt. U krijgt van ons een eerlijk en duidelijk onderbouwd advies. Daarna kunt u zelf beslissen wat u daarmee doet.